Jubileum Belle Binette

Het is in november alweer 30 jaar geleden dat ik mijn eerste behandeling gaf op de Hiddingastraat in Heerenveen. Daar ben ik gestart samen met Alette en haar kapsalon Coupe Tlf. In november 1994 hebben wij onze samenwerking uitgebreid naar Hair Health en Beauty op de Schans. Na 26 jaar is een ieder van dit team zijn eigen weg ingeslagen. Ik vond een nieuwe plek op de bovenverdieping van Boutique De Buuf in het centrum, maar door de economische omstandigheden werd ik tot stilstand gebracht. Dit was eerst een shock, maar het heeft mij er wel toe aangezet om op andere vlakken zelfontwikkeling te realiseren.

De rode draad die vooral speelt is de kunst hoe je vitaal ouder kunt worden en blijven.

Het aanbod online is groot geworden en ik heb daar dan ook dankbaar gebruik van gemaakt, van masterclasses en webinars. Uiteenlopend van marketing, ademhalingstechnieken, leren mediteren, tot de invloed van van de maan en de werking van etherische olie en edelstenen. De rode draad die vooral speelt is de kunst hoe je vitaal ouder kunt worden en blijven.

Een jaar lang ben ik intensief getraind door het team van Eqology, waarbij we uitgingen van de balans tussen voeding, bewegen, rust en de meerwaarde van supplementen. Deze bepalen voornamelijk ons welzijn en die is flink onder de loep komen te liggen afgelopen twee jaar. Naast in mezelf, heb ik ook geïnvesteerd in een nieuwe website en nieuwe salon.

Omdat er op de Dracht grote veranderingen binnen het pand op de planning stonde, voelde die locatie steeds minder goed aan. Na het bezichtigen van een aantal locaties, heb ik uiteindelijk het pand van Regent Makelaars aan de KR Poststraat gekozen en ik heb er een fijne, lichte ruimte van gemaakt die warm is ingericht voor een ontspannen en serene sfeer. De meesten van jullie zijn al een keer langsgeweest, maar ook jullie nodig van harte uit in de komende 2 maanden gebruik te maken van een feestelijk aanbod.

Ik heb de komende maanden verschillende acties lopen om mijn jubileum te vieren. Zit er ook wat voor jou bij?

  • €30 korting op de seizoensbehandeling incl. glowserum van €119 nu voor €89
  • €30 korting op permanente make-up wenkbrauwen
  • Fles Pure Arctic Omega 3 Olie Citroensmaak van €39 voor €30
  • Bij aankoop van een dag/nacht cream 3 ampullen cadeau
  • IPL ontharen van de oksel van €59 voor €30
  • Cryolipolyse plaatselijk afslanken 2 zones/ koppen nu van €149 voor €98
  • Voor iedere betalende klant een waardevol energetisch “gouden” attentie cadeau

Let op: voor elke aanbieding is er een beperkt aantal ter beschikking.

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday Gesloten
Tuesday 09:00 - 17:30
Wednesday Op afspraak
Thursday 09:00 - 20:00
Friday 09:00 - 17:30
Saturday Op afspraak
Sunday Gesloten