Hartelijk welkom op de site van mijn salon


Schoonheidssalon Belle Binette voorheen onderdeel van Hair Health  en Beauty is sinds juni 2019 gevestigd op de 1e etage van mode en lifestyle De Buuf in het centrum van Heerenveen.

Eigenaresse Ilse Postuma runt de salon al sinds 1992 en heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering, definief ontharen met I.P.L, microdermabrasie en permanent make-up voor wenkbrauwen en eyeliners. En de nieuwste techniek voor het plaatselijk bevriezen van vetcellen door cryolipolyse. Maar natuurlijk ook voor een reinigende, verzorgende gezichtsbehandeling, epileren, verven of harsen. 

Op deze website kunt u alle info en prijzen over de diverse behandelingen vinden.  Wilt u persoonlijk advies dan kunt u mij mailen of bellen.  Graag tot ziens in mijn geheel vernieuwde salon. 

Ook in de schoonheidsbranche blijven de vernieuwingen door gaan, het is een boeiend vak waarbij je je kennis constant kunt laten groeien. Het behandel programma is naast Definitief ontharen met IPL en permanent Make-up sinds dit jaar aangevuld met de Medical Peelings voor optimale huidverbetering van elk huidtype. Maar de BODY WIZARD cryolipolyse is de allernieuwste aanwinst, waarbij we plaatselijk vet bevriezen en je zonder inspanning of operatie af kunt vallen op plaatsen waar jij dit wilt. Hiermee hebben we de eerste positieve resultaten in drie behandelingen reeds behaald.


Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar voor uw vragen over de diverse behandelingen die wij in dit prachtige pand aanbieden.


Gewoon een mooiere versie van jezelf!