counter

Ontharen bovenlip

€29,00


Ontharen kin

€39,00


Onderbenen

€129,00


Oksels

€59,00


Combi onderbenen, bikinilijn en oksels

€149,00

Rug

€175,00

Definitief ontharen (IPL)

Meeste behandelde lichtaams delen zijn bovelip, kin, oksels, bikinilijn, benen, en voor de heren de rug.
Overbeharing is altijd een vervelend iets, vooral donker haar is voor veel dames en ook heren storend. Met de lichtflits methode kun je in circa 6 tot 8 behandelingen 85% van de overbeharing verminderen. Met de medcos high energie die als beste van Nederland uit de test komt kun je veilig en snel behandeld worden.

Elke klant heeft een persoonlijk behandelplan met bijbehorend account en instelling voor huid en haar type. Zo kan er veilig en effectief gewerkt worden. De Medcos IPL methode is veiliger en comfortabeler dan laser doordat een groter oppervlak ineens behandeld kan worden. Doordat de lamp direct water gekoeld wordt is een gel overbodig. Voor elke behandeling wordt een verschillend glazuur kleurfilter gebruikt. Hierdoor kan het licht gericht en gedoseerd op de verschillende behandelingen toegepast worden en komt de warmte precies daar waar het nodig is.

Definitief ontharen kan voor elk deel van het lichaam voor donker blonde tot zwarte haren. Het is een comfortabele manier om af te rekenen met ongewenste haargroei. Gemiddeld 6 behandelingen met tussenpozen van 6 tot 12 weken en twee nabehandelingen na 3 en 6 maanden. Hierbij halen we gemiddeld een haarreductie van 90%.